Novosti

Međunarodni sajam privrede/gospodarstva “Brčko 2019”

Poštovani,

Međunarodni sajam privrede/gospodarstva je izuzetna prilika da se na jednom mjestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmjene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti.
Privredna komora Brčko distrikta BiH pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH, Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH, Antunović d.o.o., Bimal, d.d. Brčko i drugih privrednika Brčko distrikta BiH tradicionalno i ove godine organizuje 18. Međunarodni sajam privrede/gospodarstva “Brčko 2019” i to u periodu od 7.-9. novembra 2019. godine. Brčanski sajam predstavlja jedan od najznačajnijih privrednih/gospodarskih događaja na našim prostorima, što potvrđuje višegodišnji kontinuitet – tradicija održavanja Sajma, rezultati uspjeha, veliki broj izlagača kako domaćih tako i stranih.
Sajam se i ove godine održava na lokaciji bivšeg TC Tropik, u Ul. Petra Kočića bb Brčko distrikt BiH.
Ova lokacija se pokazala kao izuzetno pogodna za održavanje ove privredne manifestacije, te vjerujemo da će kontinuitet kvaliteta biti zadovoljen i ove godine.
Molimo Vas da već sada planirate Vaše učešće na 18. Međunarodnom sajmu privrede „Brčko 2019“, a mi Vas ljubazno očekujemo i stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.
Rezervišite i osigurajte svoje mjesto na Sajmu ispunjavanjem priložene prijave-ugovora ili putem sajta:
www.brcko-pkomora.com S poštovanjem,
Privredna/Gospodarska komora Brčko distrikta BiH

Zabranjeno kopiranje sadržaja!